CBD Muffiny
Existuje lepší spôsob, ako začať ráno, ako banánové muffiny s kanabisom? My si to nemyslíme. Tieto sladké pochúťky z konope sú dokonalým spôsobom, ako začať deň.
Jediným rozdielom pri príprave našich muffinov bude použitie masla s obsahom CBD konope. Nákup potrebných surovín na našich stránkach odporúčame ako začínajúcim zákazníkom, tak skúsenejším a náročnejším. Podrobné a vyčerpávajúce články dokážu nováčikom poradiť, ako vyrobiť ten najlepší výrobok, ktorý vyhovuje ich potrebám. Recept je teda jednoduchý a používateľky prívetivý aby ho zvládol naozaj každý.
Náš kompletný sortiment CBD, navrhnutý prostredníctvom našich webových stránok, bude predstavovať skvelý výber konope, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších zákazníkov. A to aj pre tých, ktorí chcú inovovať. Poskytneme vám teda všetko, čo potrebujete na prípravu svojho konopného masla.
Ak si ho chcete pripraviť doma, použite nôž alebo nožnice na jemné nasekanie vybraných konopných kvetov. Potom ich zapracujete do povolenej (odporúčame deň dopredu vybrať z chladničky na izbovú teplotu) kocky masla alebo misky margarínu.
Recept, ingrediencie a príprava legálnych CBD marihuanových muffinov a čokolády
Dávky uvedené tu poslúžia na prípravu 12 muffinov, z ktorých každý váži asi 100 g.
hladké múky: 320 g
biely cukor: 320 g
plnotučné mlieko: 200 g
konopné maslo: 150g
horká čokoláda: 120g
kakaový prášok (sladký alebo horký podľa chuti): 80g
práškový cukor: 50 g
droždie: 8 g
1 banán
3 ks stredných alebo veľkých vajec
½ limetky - podľa chuti
Než začnete, počkajte, až mlieko, maslo a vajcia dosiahnu izbovú teplotu. V hlbokej miske zmiešame žĺtky s cukrom a pomocou vidličky ich ľahko rozšľahajte veľkými krúživými pohybmi, do ktorých sa dostane dostatok vzduchu, v ďalšej miske ušľahajte z bielkov sneh. Do veľkej nádoby s cukrom a žĺtkami zmiešame múku, kakao, prášok do pečiva a jedlú sódu. Potom už len pomaly zašľaháme pripravený bielkový sneh.
Na zvýraznenie chuti odporúčame pridať polovicu vylisovanej limetky.
Horkú čokoládu nakrájajte na malé kúsky a pridajte do vytvorenej zmesi. Do zmesi nakoniec pridáme roztlačený banán, dodá muffinom potrebnú vláčnosť a vlhkosť. Potom si na pekáč, ktorý budete vkladať do rúry, pripravte 12ks maslom vymastených stredne veľkých papierových alebo silikónových košíčkov. Alebo je možné použiť pekáč priamo na muffiny do ktorého vložíte iba tie papierové a nemusia sa ďalej vymazávať.
Nakoniec rúru predhrejte na 180 °C a zvoľte statické prúdenie vzduchu. Muffiny sú upečené, pokiaľ do nich zapichnete špajľu a zostane čistá, zároveň budú muffiny na povrchu zlatisté.
Na dozdobenie môžete použiť smotanu na šľahanie, vyšľahať ručne alebo v robote a pri podávaní vytvoriť „čiapočku“.